nalle-200x300

servis-300x200

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min förtjusning över leksaker, svalnar inte hur gammal jag än blir! Leksakerna jag själv hade som barn, har fått följa mig genom mitt vuxna liv och jag plockar fram dem då och då. När jag blev farmor fick mitt leksaksintresse en ny puff, helt plötsligt var det ju legitimt att köpa leksaker. Tyvärr upptäckte jag också hur mycket skräp det finns till salu inom leksaksbranschen. Plastleksaker, modeleksaker och leksaker gjorda för att hålla ungefär en dag för att ersättas av en ny nästa dag, är inte min melodi! Jag vill att leksaker ska vara hållbara och verkligen tåla hårdhänta barnfingrar och leksakerna ska naturligtvis också väcka inspiration och fantasi till lek!

För snart ett och ett halvt år sedan bestämde jag mig för att plocka in lite nyproducerade leksaker till min butik. Kravet jag hade var att de skulle vara av hög kvalitet och hållbara, väcka leklust och fantasi hos barn och vara leksaker som jag själv hade minnen av från 60/70-talet. Det visade sig att denna idé var bra och att det var många som sökt efter just sådana här leksaker. Namnet Farmor Innas Leksaker kommer från att mitt barnbarn Liam kallar mig för Inna!

 

Här ser ni några saker som jag precis packat upp:

Syskrin á la 60-tal

1a(675)_big

Stickdocka eller den kanske borde heta Påtdocka

1c(502)_big

Klassiskt Kubpussel här för de allra yngsta

1b(658)_big

Samla familjen och spela Bingo, eller varför inte ha ett barnkalas med Bingo!?

1c(503)_big

Mina leksaker från 60-talet

Inom kort kommer jag att berätta här på bloggen om mina planer framöver när det gäller Retroleksaker!

Välkommen att besöka min webshop precis en sån

eller min sida på Facebook!

preload preload preload