Nov 12

15 år, då är man som barn på väg mot vuxenlivet. Man har klarat av barnaåren, känner sig van med att vara tonåring och ser fram emot att bli vuxen. Kan man överföra detta på precis en sån (mig)? Nja, jag känner mig nog mer som  en vuxen och på väg mot pensionsåldern… Arbetet med butiken är dock fortfarande lika kul som när jag startade för 15 år sedan, om än väldigt annorlunda. I dag bor jag i ett stort blått hus som även inrymmer butiken, jag har två webshopar, driver ett kafé och B&B, har en gigantisk trädgård på 3500 kvm och har två barnbarn. Det där med downshifting har inte riktigt slagit rot i mig.

Min första lilla butikslokal, som var så liten att jag fick ställa mig utanför om två kunder kom in.

 

Mitt första skyltfönster!

 

Butikslokal nummer två var betydligt större

 

Lokal nummer tre var ännu större!

 

I lokal nummer tre firade jag 10 år med butiken och därefter gick flytten till Blå Huset i Borrby på Österlen och här firar jag alltså nu 15 år!

Så här ser butikslokalen ut i dag.

 

Här är mitt lilla kafé inrett i 60-talsstil.

Nu ska jag förbereda lite 15-årsrabatt på webshopen – så håll utkik!

precis en sån webshop

Blå Huset i Borrby

 

4 Responses to “precis en sån 15 ÅR!”

 1. Anta Snaque says:

  Grattis till de 15 åren!

 2. admin says:

  Tusen tack!

 3. Flak says:

  Man får passa på att gratulera och Nostalgimacken är ju lite efter med 10 år=)

 4. admin says:

  Tack! =)

Leave a Reply

preload preload preload