Jul 09

Jag tänkte att jag måste ge ett livstecken från mig, så att ni inte tror att bloggen gått i graven! Här i Blå Huset i Borrby på Österlen, är det full säsong för tillfället i både butik, kafé och B&B. Det är arbete från det jag stiger upp, tills jag går och lägger mig och ändå hinner jag inte med allt… Jag har haft så många fina saker i butiken som jag skulle velat visa, men tiden finns inte för att fotografera och blogga. I kväll bestämde jag och min man oss dock för att ta en kvällspromenad med hundarna och se på allt vackert som växer fram uppåt väggarna här i Borrby – Street Art är ju här! Graffitikonstnärer från hela världen är på Österlen under 10 dagar och förgyller vår vardag. Här hittar ni deras sida för er som vill läsa mer om projektet och alla konstnärerna.

100 meter från vårt Blå Hus, ligger gamla Lokalföreningens förfallna silo, som nu fylls med konst i regnbågens alla färger.

1a

1b

1c

1d

1e

 

Ytterligare en bit från vårt hus, ligger Kulturgjuteriet som under hela Street Art, har Work shops på sin innergård. Deras murar har målats av människor i alla åldrar, allt från nybörjare till redan frälsta.

1f

1g

1h

Till och med bukarna har fått färg!

1i

1j

 

Inne på denna gård, har även en egyptisk konstnär påbörjat sitt verk, ska bli mycket spännande att se slutresultatet!

1k

 

I morgon, om vi har tur, kommer några konstnärer hit och målar hela vår mur som löper utmed vår parkering intill butiken!

 

Besök gärna:

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

Blå Huset i Borrby

Leave a Reply

preload preload preload