Jul 19

När det fortfarande var vinter och renoveringen av våra B&B-rum inte påbörjats, fick vi vår första bokning av rum. Bokningen gjordes av ett gäng retrobloggare som under fem somrar, tillsammans åkt runt på olika loppisrundor över hela Sverige. Detta år skulle loppandet ske i Skåne och vi fick frågan om de kunde få bo hos oss! Superkul tyckte vi naturligtvis och extra kul eftersom jag “känt” dessa människor under flera år via Facebook där vi är vänner i en gemensam grupp för retrobloggare.

Sent på kvällen, i går, var det så dags att få träffa alla retrobloggarna på “riktigt”, när de kom för att checka in. Jag ska villigt erkänna att jag var både lite nervös och nyfiken!

I morse ringde klockan ovanligt tidigt, eftersom vi alla skulle åka till Simrishamn och gå på loppisen på Suckarnas gång. Det är inte ofta jag är uppe så tidigt, men vad gör man inte för sina retrobloggarvänner!

 

Äkta loppisnördar hoppar ur bilen innan den hunnit stanna, allt för att inte missa något eventuellt fynd!

cc1

 

 

Här ser ni nästan hela gänget. Jan som har bloggen Form 55,  Stina med bloggen allt det gamla goda, Yvonne med bloggen 50-tals keramik, Linda med bloggen Porslinan  och Benny med Porslinsbloggen , Eli med bloggen Femtiotalsjakten hade tagit sovmorgon.

cc2

 

Här har jag precis hittat ett gäng brickor, som jag bara måste ha!

cc3

 

 

Efter cirka två timmars loppande var det dags för picknick som Anders hade ordnat för oss!

cc4

 

Alla högg in och njöt av hembakta bullar mm.

cc5 cc6

 

 

Här tror jag att Yvonne berättar om ett bra fynd hon gjort!

cc7

 

Efter fikan hann vi med ett par rundor till på loppisen och jag och Anders lyckades fylla bagaget med “bra att ha saker” – alltså en bra loppistur!

Det har varit en härlig helg och det har varit superkul att få träffa er på riktigt!

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

Blå Huset i Borrby

2 Responses to “Blå Huset fullt av retrobloggare”

  1. Gunilla says:

    Härligt att se och härligt gäng! Ni ser ut att haft det jätte trevligt! Nu ska det bli skoj att se alla fina saker som köpts in!

  2. Skaffaren says:

    Åh, vad jag gillar bullbilderna.

Leave a Reply

preload preload preload