Jul 15

Nu är det verkligen högsäsong här i Blå Huset i Borrby på Österlen! Bloggen ligger i dvala, liksom resten av mitt liv. Allt handlar nuförtiden om att baka till kaféet, städa B&B-rum, tvätta, mangla, städa, plocka hallon till kakor, diska, bära brickor och sköta kafé och butik. Jag och min man arbetar i snitt 14-15 timmar/ dygn, men vi vet att säsongen är kort och att vi arbetar med något vi länge drömt om!

 

För att råda bot på mitt skrala bloggande, vill jag i dag visa er några saker som fått mig väldigt glad. Jag har köpt in alla sakerna i dag.

Först en fantastisk liten miniatyr-vas av Signe Persson-Melin. Den är cirka 5 cm hög och alldeles bedårande och faktiskt den första miniatyr som jag haft av Signe!

bb1 bb2

Vasen är märkt med “Spättan” och signerad med S P vilket betyder att det är formgiven före 1955 då Signe gifte sig med John Melin.

bb3

 

Nästa föremål är också formgivet av Signe och har en form som jag inte mött tidigare.

bb4 bb5

 

 

Även denna är formgiven före 1955.bb6

 

 

Jag hoppas att det inte dröjer en månad till nästa gång jag hinner blogga – håll ut!

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

Blå Huset i Borrby

 

Leave a Reply

preload preload preload