Mar 30

I kväll har jag lekt fotograf eftersom det behövdes foton till nya hemsidan. Jag har fotograferat samlingsbilder som ska representera de olika delarna i Blå Huset.

precis en sån

pes1

 

 

 

Farmor Innas Leksaker

inna2

 

 

Vinet & Glaset

v&g

 

Blå Husets Retro-Kafé

kafé

 

Blå Husets Antikvariat

antikv1

 

Det enda som saknas nu är en bra bild på huset och en på B&B. Husbilden ska jag fixa i morgon och bilderna på B&B får bli när rummen blivit klara. Ja man kan ha tråkigare saker för sig på en söndagskväll, än att leka fotograf!

Önskar er en ny skön vecka!

12 Responses to “I kväll är jag fotograf!”

 1. Gila says:

  Fin fina bilder!

 2. Susanne says:

  Åh vad fina bilder du tar Carina!!!

 3. Tack så jättemycket båda Gila och Susanne! Vad glad jag blir! =)

 4. Underbara bilder på fina saker.

 5. form55 says:

  Välkomponerat!

 6. Elisabet Dahlqvist says:

  Så roligt att det kommer ett antikvariat till i Borrby Bokby. Kommer snart och hälsar på. Fina bilder och spännande grejor.

 7. Vårt antikvariat är väldigt litet än så länge, ett litet komplement till de andra verksamheterna. Hjärtligt välkommen!

 8. Maria G. says:

  Hej! Sålde du “Hommage A Samarkand” av Hans Jürgen Schöbel? Eller finns den kvar? Vi såg en i Uppsala som vi tyvärr inte hann köpa innan någon annan gjorde det!

 9. Har en kvar som tyvärr inte är till salu.

 10. amanda g h says:

  Heja heja! Vad roligt att hitta din inspirerande blogg! Själv har jag också nyligen sadlat om från lärare till cafeägare och att driva ett retrocafe är det roligaste jag gjort i jobbväg hittills i livet. Jag måste säga att såhär efter ett drygt halvår som kafeägare känns det fortfarande 100% helrätt. Hoppas att du, precis som jag, trivs med att göra saker för sin egen skull, att du ständigt inspireras och låter förmågor och styrkor frodas i ditt företagande, men var försiktig så att du inte jobbar ihjäl dig (fast det är vi iofs vana att göra sedan tidigare;)). Av bilderna och bloggen att döma så har du dock gjort helt rätt val! Jättekul att det finns fler som jag. Stort lycka till med ditt projekt! Mvh Amanda GH, Tant Sveas Kafé i Arvidsjaur

 11. Vad kul att höra att det finns fler som “jag”! Har du någon blogg eller hemsida Amanda?

Leave a Reply

preload preload preload