Feb 27

I går kom en god vän till mig och hade med sig dessa som present till mig, han vet exakt vad jag blir glad för! En hel förpackning med blommiga underlägg/costers från Laurids Lønborg i Danmark. Framsidan visar blomman framifrån och baksidan visar blommans baksida.

a1

 

Jag som älskar originalförpackningar blev ju naturligtvis extra glad när den fanns med! Förpackningar är ju inte bara vackra utan innehåller fakta om formgivare, pris mm. Här visar förpackningen att det är Lena Eklund som gjort blommorna.

a2

 

En gång i tiden kostade de 5,75 kr!

a3

 

Nu är frågan om jag vågar använda dem!?

 

Här är en länk till en blogg som heter “Nu ska det bli andra bullar!” som har ett mycket trevligt inlägg om Lønborg och paret Eklund.

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

4 Responses to “Laurids Lønborg & Lena Eklund”

  1. Martina says:

    Om du laminerar dem kan du ju använda dem, annar tycker jag de bör vara skådebröd. 🙂

  2. Ja de får nog vara sådana som tas fram och avnjutes då och då!

  3. Gila says:

    Vilken fin gåva! Och vilken fin vän!

  4. Ja honom håller jag hårt i! =)

Leave a Reply

preload preload preload