Feb 03

Jag har skrivit lite grand om vårt kommande retro-kafé och förra gången visade jag det nya golvet som blev galet snyggt! Att dra igång ett kafé gör man inte i en handvändning, eftersom det är så otroligt många saker man behöver fixa. I förra veckan började vi att leta efter en kyldisk och ganska snabbt hittade vi en som såg väldigt fin ut på Blocket. Jag avtalade med en god vän som åkte in till Lund och hämtade den och ganska snabbt var den på plats i Blå Huset.

Enligt säljaren skulle den fungera perfekt och vara i toppskick. Vi kånkade och bar (jag gick bakom och hejade på) och fick till slut in den på sin plats i butiken. Spänningen var stor när vi satte i kontakten. Wow! Den lyste jättefint och vi såg framför oss hur den skulle fyllas med kakor och bakverk. Nu började vi leta efter kylaggregatet… Ingenstans kunde vi hitta något… hmm… När vi efter en stund konstaterat att vi fått hem en display utan kylaggregat var jag glad att jag avtalat att vi skulle betala den efter hämtning! Tilläggas kan att säljaren inte ville ha tillbaka den…

b1

 

Då var vi alltså tillbaka på ruta ett när det gällde kyldisk. Vi bestämde oss för att köpa en ny,  fast lite mindre disk och i dag kom den levererad till butiken. Jag har inte testat den, men är ganska säker på att där finns ett kylaggregat med!

b2

 

Nu återstår bara två diskar som ska byggas, en restaurangdiskmaskin, målning och tapetsering i kaféet, samt ställa i ordning ett beredningskök – tjoho!

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

Leave a Reply

preload preload preload