Jan 24

Var sak har sin tid! Dessa ord har jag fått höra väldigt ofta när jag växte upp och det var oftast min mor som sa dem till mig när hon tyckte att jag hade för bråttom. Nej, jag är ingen tålmodig person, jag vill oftast att saker ska hända NU och inte sen. Jag kom att tänka på de här orden eftersom jag är så otålig med att allt ska bli klart i Blå Huset, både bostad, butik, kafé och B&B. För tillfället är det kaféet som jag längtar till att det ska bli klart.

Först på listan stod ett nytt golv! Det gamla bankgolvet tyckte vi hade gjort sitt.

aa5

 

Så här ser det ut när golvet kommit på plats, det blev snyggare än vad vi hade kunnat tänka oss. Vi tyckte att ett blårutigt golv passade bra i vårt blåa hus. Det bästa med allt, var att tapeterna som vi hämtade i dag, passar perfekt till golvet! Tapeterna får ni se när vi fått upp dem på väggen.

c1

 

För att få lite känsla i rummet ställde jag dit en stol som vi ska ha i kaféet och en nyinköpt kylväska från 60-talet.

Galet läcker är väskan och i nyskick!

c2

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

3 Responses to “Var sak har sin tid!”

  1. Linda Pia says:

    Riktigt fint golv. Ser fram emot fortsättningen.

  2. Gila says:

    Wow….blir mer och mer sugen på att komma på besök…

  3. Klart att du ska komma på besök, till sommaren finns det massor att se och uppleva på Österlen!

Leave a Reply

preload preload preload