Aug 31

Nu är det officiellt, precis en sån ska flytta och lämna Malmö! I går fick vi nycklarna till Blå Huset i Borrby och nu sitter dessa affischer uppe i skyltfönstren. Trevliga människor från byn kom förbi när vi höll på med att lasta in saker i butikslokalen och hälsade oss välkomna till byn, det kändes otroligt härligt!

 

1a 1b 1c 1d

 

Huset är enormt stort och när jag är där så går jag vilse hela tiden…

1e

 

Här ska precis en sån få breda ut sig, men först ska här målas och fixas till.

1f

 

I kassavalvet, som ni ser till höger, ska Vinet & Glaset inredas. Bredvid det finns en liten trappa upp till ett litet rum, där ska Farmor Innas Leksaker finnas. I rummet som ni ser rakt fram, bakom glasrutorna, där ska kaféet vara.

1g

 

För tillfället snurrar mina tankar som en karusell och det är mycket, mycket som ska klaffa och fixas innan vi är på plats i Borrby. Jag längtar enormt och ser fram emot att få börja fixa med allting – jag vill börja NU!

Avslutar med en bild på en vacker näckros från en av dammarna i trädgården. Jag kommer att hålla er uppdaterade!

näck

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

17 Responses to “precis en sån ska flytta!”

 1. Gila says:

  Åhh så spännande för er. Är också i flyttartagen med bostad och känner igen det där att jag vill flytta NU….Lycka till!

 2. Gizze says:

  Önskar er stort Lycka Till med Allt! Åh så härligt att få ha Allt under ett och samma tak…ser så fint ut (Då jag kikat tidigare när ni skrivit om Blå Huset)
  Jag vill också göra mitt eget! Det är en dröm som jag hoppas kan bli sann 🙂
  Hälsar Gizze i Värmland

 3. Grattis, grattis till allt det nya. Ska bli så kul att hälsa på er, Det är inte så långt från min bror när vi är i Vitemölla.

 4. Peter says:

  Vad spännande!! Trist att ni lämnar Malmö, men med svärmor i Simrishamn lär vi ju ses ändå!!

  Lycka till!!

 5. Marie says:

  Trevligt! Kommer sakna gå en runda till dej även om det numera inte är ofta !

 6. jaså, är det DET huset? där har man ju varit.. det fanns någon typ av inredningsaffär där när jag var där, kan det stämma? lite åt shabby chic-hållet, tror jag men jag kan ju ha fel. jag kommer till våren eller sommaren, var så säker!

 7. Micke says:

  Lyckliga Borrby!

 8. Eli says:

  Vilken dröm! Vad coolt med ett kassavalv! Lycka till!!!

 9. Skaffaren says:

  Vilket hus! Anna säger coolt!
  I Småland hade jag ett eget stort kassaskåp, det är ganska praktiskt när det redan finns installerat.
  Jag pratade med nye ägaren igår, han hade låst in samtliga tre mobiltelefoner och glömt var han gömt nyckeln 😀

 10. Du är för go Micke!

 11. Tack Eli! Kassavalvet är både fräckt och lite läskigt.

 12. =) Jag ska nog använda kassaskåpet som butik och hålla nycklarna väl gömda.

 13. Gunillas says:

  himla läcker hus! ska bli kul att följa!

 14. Retrolux says:

  Jag kan bara gratulera! Vilken lyckträff! Vad härligt det ser ut!

Leave a Reply

preload preload preload