Aug 25

Jag har lätt för att snöa in på olika saker och just nu är det textilier som jag köpt, vilka är designade av Maud Fredin Fredholm. Jag har redan visat Lejonet och Kaninen som jag sytt och även en jacka. Nu vill jag visa nästa jacka som jag sytt, en vinröd med mönstret Zero.

Även denna jacka har jag sytt med foder i matchande färg och med endast en knapp upptill. Färgen är mörkare vinröd än vad fotot visar här.

 

2a

 

På tyglängderna finns de olika delarna tryckta och även lappen som ni ser nedan.

2b

 

 

Här ser ni baksidan på jackan.

2c

 

Jag känner mig himla stolt över att klara av att sy de här jackorna, eftersom det är väldigt länge sedan jag sydde kläder. Jag känner mig lika stolt som när jag har renoverat en möbel med lyckat resultat!

Här kan ni läsa tidigare inlägg om Maud Fredin Fredholm

Maud Fredin Fredholms underbara design

Modemedvetna kvinnor och Maud Fredin Fredholm

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

5 Responses to “Maud Fredin Fredholm och Zero”

 1. Re-dizain says:

  Snyggt jobbat 🙂

 2. Gila says:

  Bra gjort! och vad snyggt med foder!!!

 3. Tack! =) Lite pilligt var det allt, är ju som att sy två jackor istället för en.

 4. Moa says:

  Jättesnyggt! Jag har också köpt detta tyg och blir inspirerad nu.

 5. Härligt Moa! Visa gärna när du sytt något.

Leave a Reply

preload preload preload