Jul 16

Jag har alltid varit mycket svag för väggskäppor eller väggbingar. I nästan alla kök jag haft, har det hängt åtminstone en eller flera. Dessa två ni ser här under för salt och mjöl är formgivna av Marianne Westman. Undertill står det prydligt MW, men det är nästan onödigt eftersom dekoren talar sitt tydliga Marianne-Westman-språk.

bl1

 

Denna saltbinge är också formgiven av Marianne Westman och är fantastiskt snygg!

bl3

 

Däremot denna skäppa/binge kommer från danska Knabstrup. Jag älskar dekoren som får mig att tänka på figurer från barndomens sagoböcker.

bl2

 

Klicka på länkarna nedan om ni vill komma till mina olika webshopar!

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

 

 

2 Responses to “En hel binge med bingor”

  1. Ellen says:

    Hej! Vad kostar en av Westmans skäppor måntro?
    vänliga hälsningar Ellen

  2. Gå in och titta på min webshop så hittar du den och en massa annat kul där: http://www.precisensan.se

Leave a Reply

preload preload preload