Jun 16

I dag har jag varit på mina första franska loppisar, en föreningsloppis och en bakluckeloppis.

image

 

Det kändes väldigt spännande när vi först kom dit och det annars vana loppisögat blickade plötsligt ut över okända föremål och prylar. Dock insåg jag snart att även om utbudet var okänt för mig, så var det ändå samma typ av prylar som på så många andra svenska loppisar. Det mesta var saker från 80/90-talets massproducerade överflöd. Prydnader, plast och leksaker. En skillnad var dock att de flesta bakluckorna tillhörde en Citroen.

image

 

 

Det jag hade med mig hem var endast ett vackert tårtfat i teak. Ni ser fatet på bilden ovanpå den lilla byrån.

 

image

 

Däremot hittade jag, helt oväntat, riktigt härliga affischer inne i staden Uzes. De kommer jag att visa för er i morgon!

Tills dess får ni en härlig bild på min favoritblomma som det finns hela fält av här – Vallmo!

image

3 Responses to “Bric-à-Brac – Semesterloppis”

  1. Gila says:

    Underbara France!

  2. Ja Gila, här är underbart!

  3. Anta Snaque says:

    Teakfatet var snyggt! Hoppas det blir fler – och kanske intressantare – loppis-tillfällen. Om inte annat – “bara” njut av Frankrike! Och vallmofälten! Tänk, den växten är vacker i alla stadier – knopp, blomma och frökapsel.
    Hälsningar från norr!

Leave a Reply

preload preload preload