Apr 26

Kunde inte slita mig från butiken i kväll för jag ville skylta klart ett fönster. Det blev ett riktigt “precis en sån-fönster” i gult och orange.

aa1

 

Inte helt lätt att fota, men budskapet framgår nog klart och tydligt – färg, glädje, värme, charm och humor!

aa2

Det mesta ni ser är plastsaker, finska gula burkar med blommor,  Gustavsbergs Lp-ställ, vattenkanna, Kulan askkopp, sockerströare Erik Kold, Bellaburk. Även en brödburk från Nils Johan, en underbar köksklocka i emalj,  en Trio-vas av B Ternell, en P O Ström-vas, en läcker bordslampa som jag tror är en Luxus, servettställ från Laurids Lønborg.

 

precis en sån Inredning & Design 50/70-tal

Farmor Innas Leksaker  Leksaker med retrokänsla

Vinet & Glaset Utvalda Vintillbehör

9 Responses to “Färg, glädje, värme, charm och humor!”

 1. Mirjam says:

  Perfekt! Det mangler bare et bilde av vaar nye kongepar. 30.april er hele Nederland oransje, du er godt forberedt. 🙂

 2. Susanne says:

  Så härligt och inbjudande det ser ut Du har verkligen blicken för det där – konstnärlig 🙂 Det är inte helt lätt kan jag tänka, åtminstone så skulle jag behöva springa några rundor in och ut för att se hur det blev…. ! Riktigt läckert!!

 3. Oj då! Det visste jag inte! =)

 4. Tack Susanne! Några rundor ut och in blir det allt! =)

 5. Superfint!
  Plockar du fram nytt från lagret när du skyltar om eller tar du från butikshyllorna och gör ett tema? Det ser alltid så himla fint ut i alla fall. Hoppas kunna besöka dig i sommar.

 6. Skaffaren says:

  Soligt och somrigt!

 7. Jag brukar få inspiration av någon ny pryl eller textil, sedan plockar jag det jag behöver från butiken.

Leave a Reply

preload preload preload