Mar 08

En vas i serien Karneval av Stig Lindberg tackar man inte nej till, eller? Jo kanske man tvekar om den har en jättenagg upptill som fångar all ens uppmärksamhet. Denna vackra vas har jag haft länge och inte riktigt vetat vad jag skulle göra med på grund av naggen. Sälja var ju otänkbart, att ha den hemma kändes tveksamt och att kasta den var också otänkbart.

1a

Vasen är ju så vacker, hur man än vänder den.

1b

Till och med undersidan med alla stämplar och etiketter är vacker!

1d

Då kom jag på den strålande idén att be min goda vän, som kan fixa ALLT, att försöka laga den förfärliga naggen.

1c

Visst syns det att den är lagad, men det är absolut inget som man ser med en gång. Framförallt har vasen fått ett nytt liv och det blir hemma i min bokhylla!

1e

VÄLKOMNA TILL

precis en sån / Farmor Innas Leksaker 

Besök mig gärna på Facebook också!

precis en sån / Farmor Innas Leksaker

4 Responses to “Karneval av Stig Lindberg – naggande god!”

  1. Det mesta går ju att laga, kanske man inte vill sälja en sak som är lagad, men den pryder ju sin plats hemma i alla fall. Skulle man komma över en sådan vas skulle jag också försöka att laga, helt klart!

  2. Anette says:

    Han gjorde ett gott jobb, din kompis 🙂 Väl värd att ha en framstående plats, även med nagg 🙂

  3. Jag är så imponerad av min vän som är så duktig på att fixa allt, han är fenomenal!

  4. kerstin says:

    Så fantastisk, och vilket fint jobb!

Leave a Reply

preload preload preload