Mar 03

Blev kontaktad av Svenska Moderådet i förra veckan, då de undrade om de skulle kunna få låna saker till sin monter på mässan Hem & Villa / Skånsk Trädgård. De hade redan varit i butiken och i min webshop och sett ut lampor, textilier, porslin med mera. När de så kom för att hämta sakerna så hade de upptäckt att montrarna inte rymde alla saker som de skulle vilja ha med, så det slutade med att de lånade tre Mon Amiekoppar av mig… I vilket fall som helst så fick jag fribiljetter så jag och min man åkte dit idag.

Trots att Malmömässan är nästan helt ny, har de inte lyckats bygga någon byggnad som man direkt hänförs över. Denna dag vallfärdade dock folk hit och köerna var långa, men det berodde ju så klart på vad byggnaden innehöll och inte för arkitekturen.

1

 

Montern där min tre Mon Amiekoppar tronade hette Granny´s Cozy Cottage.

4

 

Utställningen ville visa fyra olika sätt hur en tänkt trädkoja skulle kunna vara inredd och denna monter var en av de fyra.

3

 

Här ser ni mina tre koppar i närbild. =) En står lite bakom de andra (så att ni inte tror att jag har svårt för att räkna!)

2

 

Anledningen till att de ville låna av mig, var att de ville ha saker i sin monter som var “lokala”, mycket var nämligen  redan upplånat i Stockholm. Härligt att jag kunde göra utställningen lite mer “lokal” med mina koppar…

5

 

Jag och min man fick dock en trevlig söndag även om vi blev mycket kortvariga på den besökartäta mässan.

VÄLKOMNA TILL

precis en sån / Farmor Innas Leksaker 

Besök mig gärna på Facebook också!

precis en sån / Farmor Innas Leksaker

One Response to “Det bidde bara en tummetott”

  1. Tora Eliasson says:

    Granny´s Cozy cottage lät ju väldigt lokalt !!

Leave a Reply

preload preload preload