Feb 03

Passade på att vara i butiken idag trots att det var söndag, ibland är söndagen den lugnaste och fridfullaste dagen att vara där. Jag tog några foton av två av de senaste skyltningarna så att ni skulle få se.

Ett fönster går i rött, grönt, svart och silver. Som vanligt är det svårt att fånga en skyltning med kameran…

1b

Nästa fönster är tänkt att pigga upp i vinterrusket lite grann. Här är det rosa och turkos som gäller. Här samsas allt från Kay Bojesens Sångfåglar, till sminkväskor, Janikeramik, Signe Persson-Melins porslin och Aldo Londis keramik.

1c

Sist visar jag en dukning som också har mycket blandat innehåll men som går i gult, svart och brunt.

Nu önskar jag er alla en skön start på veckan!

1a

VÄLKOMNA TILL

precis en sån & Farmor Innas Leksaker

11 Responses to “Skyltning och dukning hos precis en sån”

 1. Gila says:

  Du har alltid så stilfulla dukningar! Jag måste som sagt ta mig till Malmö och butiken någon gång.

 2. Peter says:

  Så tjusig trumpeten blev i skyltningen!!

 3. Maria says:

  Hejsan!!!
  Har följt din blogg ett tag och imponerats av alla fina saker du har och hittar 🙂 Själv är jag inne på det vita stilen men köper all retro som jag hittar på loppisar för jag gillar ju den stilen också så det blir lite krock av det hela haha!!!
  Vi brukar åka till Skåne en vecka varje sommar så den här gången hoppas jag hinna med ett besök hos dej.
  Tack även för all information du delar med dej, din blogg blir ju som ett uppslagsverk 😉
  Ha det gott!!! Kram Maria

 4. Elisabeth says:

  Så mange fine ting på et sted 🙂

 5. Fammo says:

  Ååh, vad fint!

 6. Tack så mycket Maria, vad glad jag blir! =)

 7. Hade varit jättekul att träffas Gila!

 8. Ja äntligen kom den upp i skylten! En musiker har tom spelat på den! =)

 9. Tack Elisabeth, så glad jag blir av dina ord!

 10. Flak says:

  Vilken härlig skyltning..mysfaktor!

Leave a Reply

preload preload preload