Feb 02

Visste inte att denna pläd hade ett namn! Viola Gråstens pläd/överkast är lika populär då som nu och har det finurliga namnet Snark. Detta är en katalog från 1965 och det visar att det var ingen billig pläd, utan den kostade en slant.

2a

precis en sån & Farmor Innas Leksaker

4 Responses to “Zzzzzznark med Viola Gråsten”

 1. Tora Eliasson says:

  Men så håller den i evigheter !

 2. Margareta says:

  Har en röd utan fransar som jag köpte till min första lägenhet 1966 och en röd med fransar som jag fyndade på Kupan i Varberg för något år sedan för 35 kronor. Håller med om att dom verkar hålla i evigheter.

 3. Benny says:

  Ja verkligen, de är ju ofta lika fina nu som då. Jag har två filtar/plädar och ett överkast.

 4. Lybtar says:

  Tycker jag ser de lite då och då hos bloggvännerna. Har själv inte haft turen att hitta ngn. Roligt att se anonsen:)

Leave a Reply

preload preload preload