Nov 29

Att fylla 9 år är inte illa! Vid denna ålder har man hunnit få viss livserfarenhet, men har ändå barnasinnet kvar. Exakt så känner jag mig nu när min fysiska butik fyller 9 år!

Min första butikslokal var så liten, att om det kom in mer än två kunder så fick jag gå ut och ställa mig i dörren. Det som syns på bilden är i stort sett hela butiken…

För er som vill läsa mer om hur precis en sån föddes, kan läsa här: Hur det blev precis en sån

Här en bild från min första skyltning.

Att äga och driva butiken precis en sån är fortfarande lika roligt som vid starten, dock mer stressigt. Det som är annorlunda nu jämfört med vid starten, är att det är på allvar nu. Det började ju som en kul grej, en hobby. I dag kämpar jag med att få siffrorna att gå runt, har ansvar för anställda, försöker få både webshop och butik att gå runt. När jag varit inne i en period med otroligt mycket jobb, som nu, så undrar jag faktiskt vad jag håller på med, om det är värt allt slit och oro. Dock brukar tankegångarna ändras när jag fått vila och sova ut, då känns det roligt igen!

För att alla kunder ska kunna vara med och fira de 9 åren så är det 10% rabatt i både fysisk butik och i webshop 30/11-7/12. Rabattkod 9 år

7 Responses to “precis en sån fyller 9 år!”

 1. Undantaget says:

  Grattis!
  Synd att vi missade varandra i lördags.

 2. Ylva försökte förklara vem ni var och jag förstod så småningom! Hoppas ert besök kändes bra!

 3. Skaffaren says:

  Grattis!!!
  När det blir 10-årsjubileum är det dags att ta fram fracken och limousinen 🙂
  Endera dagen dyker vi upp, förslagsvis i januari?
  Nu är jag snart färdigflyttad, det ska bli skönt.

 4. Skaffaren says:

  skönt när det är över, menar jag.

 5. Katrin says:

  GRATTIS!!

 6. Jag är så sugen på att åka och se ditt ställe, verkar så fint!

Leave a Reply

preload preload preload