Nov 26

Detta inköp spräcker hela min budget, men jag kunde inte motstå att köpa in denna mängd av Chess, Boda Nova, stengodsbestick och Bouquet. Det var en person som skulle flytta och som snabbt ville sälja av en del, vilket inte gav mig någon tid att fundera heller…

Det känns som att jag tillbringat hela eftermiddagen med att packa upp låda efter låda. Alla delar var i nyskick och det gör ju naturligtvis att det känns extra bra.

 

När jag och min man gifte oss 1986, fick vi välja ut en servis som bröllopsgåva från mina föräldrar. Vi valde Chess! Jag minns fortfarande hur säljaren i butiken berättade om vilket fantastisk porslin Chess var tillverkad i och hur han stod bakom disken och slog två tallrikar mot varandra för att visa att de inte gick sönder. Vi använde servisen under många år och älskade den, men de senaste åren har den stått nerpackad i en flyttlåda. Nu har vi bestämt att den åter ska få flytta upp i våra köksskåp och det blir ju extra fint nu till jul!

Så ni som letar efter glasen Bouquet, bestick med stengodshandtag, delar i servisen Chess, Boda Nova-formar av alla slag – nu finns det en rejäl påfyllnad av dessa i butiken! Allt har inte hunnit komma ut i webshopen än, men det kommer!

Välkommen att besöka min webshop precis en sån

eller min sida på Facebook!

4 Responses to “Chess – Bouquet – Boda Nova”

 1. Lybtar says:

  Ojojoj det var väldigt mycket porslin. Kul att fylla upp hyllorna med så mycket fint.

 2. Det får inte plats på hyllorna och inte på lagerhyllorna heller, just nu står det travat på golvet på lagret. =)

 3. Marita Ekman says:

  Hej,
  Har länge sökt delar till min inkompletta vita Boda Nova chess servis.
  Hittar jag tallrikar osv hos dej? Kan man besöka din affär?
  Hälsningar Marita Ekman

 4. Marit visst kan du hitta servisen Chess hos mig! Du hittar info om min butik på bl a http://www.blahusetborrby.se

Leave a Reply

preload preload preload