Nov 25

Glaset Baloon, eller som det egentligen heter Boda Baloon, är nog det glas av Signe Persson-Melin som är svårast att hitta. Ruben och Bouquet är också glas som kan vara svåra att hitta, men just Baloon, är näst intill omöjliga.

Baloon formgavs av Signe Persson-Melin före glaset Bouquet och Signe har berättat för mig att glaset inte blev så väl bemött. I ett så pass rymligt glas ska det ju hällas i en liten mängd vin för att vinets bouquet ska framträda, men människor fyllde glasen rejält och upplevde det då som tungt och lättvält. Därefter formgav Signe glaset Bouquet med en tydlig stjärna som signalerade – inte mer vin än till stjärnan!

Glaset som jag själv har hemma, får ofta kommentarer av våra gäster för att de tycker det är så vackert.

Välkommen att besöka min webshop precis en sån

eller min sida på Facebook!

Leave a Reply

preload preload preload