Nov 04

I vår lilla grupp med retrobloggare, kom frågan upp om vilka saker som kan tänkas stiga i värde och vara populära om två år. Det är ingen lätt uppgift alls, snarare en vild gissning. Det var inte heller helt lätt att välja ut just två grupper/saker, eftersom det är många att välja mellan…

Jag är övertygad om att allt som Signe Persson-Melin har formgivit kommer att bli än mer populärt. Jag tror främst på hennes keramik, men även porslin och glas!

Något annat jag tror starkt på, är italienskt glas och då menar jag inte det glas som redan idag är hett, utan mera okänt glas. Mycket av detta glas kan man idag hitta mycket billigt på loppisar. Här ser ni en liten samling som jag har hemma.

Här kan du läsa om vad bloggaren Form 55, Femtiotalsjakten, Porslinsbloggen, S:t Olofs blogg om Retro och Antikt, Porslin och Nostalgi och Tanten på auktion  skrivit!

Välkommen att besöka min webshop precis en sån

eller min sida på Facebook!

3 Responses to “Framtidens dyrgriper!?”

 1. Lybtar says:

  Ja Signe tror jag också på.
  De är dessutom väldigt praktiska hennes glasgrejer så jag tror att de är lätta för mång att uppskatta.
  Jag köper nästan alltid när jag ser hennes glas på loppis.

 2. Sanktolof says:

  Jag hoppas att du får rätt när det gäller Signe Persson Melins glas. Min man har lagt upp ett ansenligt lager. Han kan inte gå förbi hennes glas utan att köpa.

 3. […] Jennieyo Loppisentusiasten Porslin och nostalgi Porslinsbloggen Precisensån Randiga Tråden St Olofs Tanten på auktion Dela det här:GillaGillaBe the first to like this. […]

Leave a Reply

preload preload preload