Oct 20

Jag älskar att “ta till vara” saker, eller hitta nya användningsområde för saker som tjänat ut sin funktion. För ett tag sedan visade jag en massa koppar som alla hade någon defekt men som nu får fungera som blomkrukor. I butiken har jag ju alltid saker som inte riktigt platsar på hyllorna, till exempel porslin med nagg, krackelering eller sprickor. Mycket skickar jag till Kila Design för att bli smycken, men en del blir kvar i förrådet. Nu har en god vän till mig gett en del av mina tallrikar med småskador, ett nytt liv som klockor!

 

Här ser ni bland annat Irene, Ek och Spisa Ribb som läckra klockor! Känns mycket bra att dessa vackra tallrikar får ett nytt liv – det gillar jag!

 

 

Välkommen att besöka min webshop precis en sån

eller min sida på Facebook!

5 Responses to “Tick Tack…”

 1. Lybtat says:

  En alldeles strålande ide tycker jag. Passar vilket retrohem som helst. Nyfiken blir jag på hur man hänger upp dem.

 2. Gila says:

  Snyggt!! En ribbaklocka skulle jag inte tacka nej till…

 3. Själva urverket som sitter på baksidan har en upphängningsanordning.

 4. Undantaget says:

  Jättefina! Säljer du dem i din butik?

 5. Ja de säljer jag både i butiken och i webshopen.

Leave a Reply

preload preload preload