Aug 20

Är inne på andra veckan av totalröjningen av butiken, vilket innefattar uppackning av alla nyinköpta saker under sommaren, dammning och diskning av alla saker, omskyltning av alla fyra fönstren och riktig storstädning av alla rummen.

I dag dallrar luften så varmt det är och svetten rinner trots att jag försöker röra mig väldigt långsamt. Svalaste rummet i butiken är lagret och där kan jag också pusta ut mellan varven eftersom där är färdigstädat. På dörren in till lagret sitter denna skylt, men idag sak jag visa er lagret eftersom där är nystädat.

På lagret förvarar jag allt som inte får plats i butiken, inklusive att jag har fotohörnan här. Bredvid fotohörnan (bakom det blå tyget) finns skyltfönstret med alla retroleksaker. Så många barns kommentarer jag fått höra när jag suttit där i skymundan och fotat. Ibland blir de så ivriga och börjar peka och knacka på fönstret att jag är rädd att det ska gå sönder.

I andra hörnet av rummet finns packbordet med alla tillbehör för webshpen.

Bakom dörren har jag en stor garderob med skjutdörrar där jag förvarar allt glas och porslin.

Det är underbart när det luktar rent och när man helt plötsligt har fått alla saker på rätt plats!

Välkommen att besöka min webshop precis en sån

eller min sida på Facebook!

3 Responses to “STOPP! Lager”

  1. Lybtar says:

    Kul att få titta in på lagret där man aldrig får vara.
    Man undrar ju alltid vad som finns där inne. Av någon outgrundlig anledning så tror man ju att alla go´bitar finns gömda där. Varför de nu skulle göra det ?!

  2. En del godbitar finns det där, men jag vet precis vad du menar. =)

  3. Alltid lika roligt att få titta in på någons lager. Tack, för det!

Leave a Reply

preload preload preload