Jul 08

Idag när jag cyklade mot butiken hade jag bara mötande trafik, alla skulle till havet och sola och bada. Jag däremot skulle till butiken och ta emot fem hyllor som jag köpt på vinst och förslust, hade bara sett dem på en mobilskärm…

 

Hyllplanen är konvexa eller konkava och sidstycken och hyllplan skjuts i varandra som boxar.

 

Hylplanen är i Virrvarr medan sidstyckena är i samma material fast svart/bruna.

 

Det jag inte får att gå ihop är att Virrvarr är 60-tal medan modellen känns 80-tal!? Kanske någon som vet som kan hjälpa mig! Den enda info jag fått är att de stått i ett hus i Malmö där ägarna hade hela huset designinrett på 1960-talet.

 

Nu ska jag sätta igång med att skura hyllorna, flytta mina gamla hyllor med innehåll  i “mellanrummet” och försöka få de nya hyllorna på plats. Jag får trösta mig med att det får bli ett dopp ikväll och att mitt “mellanrum” i butiken förhoppningsvis får ett lyft!

3 Responses to “1960-talet har gift sig med 1980-talet – eller?”

  1. Jan Robertsson says:

    Har aldrig sett något liknande, ett designinrett hus, kanske hyllorna är specialbeställda? Ritade av någon och sedan tillverkade av virrvarrskivor?

    Jan Robertsson

  2. Benny says:

    Jag tycker de känns bekanta…har för mig att jag sett nåt liknande i en designtidning, Form eller liknande…får fundera lite på det!

  3. Skulle inte förvåna mig om du hittar dem, jag skulle bli mycket glad!

Leave a Reply

preload preload preload