Jul 05

Denna lilla flaska kommer från det franska modehuset Givenchy som gör kläder, accessoarer, parfymer och smink. Parfymen heter Givenchy III och lanserades 1970.

 

Den eleganta flaskan är designad av Pierre Dinand och förvaras i en liten plastbox. När man ser detta set får man en stark känsla av lyx!

 

Jag har också köpt in samma parfym där flaskan är aningen större och ligger i en annan förpackning. Parfymen verkar vara svår att hitta idag och jag har tyvärr inte funnit någon information om när den slutade produceras. Jag gillar verkligen doften!

 

Till er som undrar om jag bara ska blogga om parfym framöver, kan jag trösta med att det ska jag inte! Just nu är det bara så himla kul att få forska om alla dofter, parfymdesigners, flaskor med mera men när jag är klar med det, så kommer det annat på bloggen, jag lovar!

 

 

Välkomna till webshopen och butiken precis en sån!

Kika gärna in på min Facebooksida också!

2 Responses to “Givenchy III 1970”

  1. hehe, är det någon som skulle ha något emot lite inlägg om parfym? allt som man inte brukar läsa om, är väl lärorikt och kul!

  2. Blir alltid lite osäker när jag snöar in på något “nytt” om det är någon annan som kan vara intresserad.

Leave a Reply

preload preload preload