Jul 02

Äntligen har jag kommit fram till vilka två som blev vinnarna av juni-tävlingen, ursäkta att det tog lite tid! Jag får skylla lite på att det var massor som skickat in bidrag och det krävdes en hel del arbete att plocka fram de två som vann.

Vinnarna som är två stycken,  presenteras här och jag vill tillägga att det finns ingen etta eller tvåa, utan båda deltagarna har vunnit vars ett presentkort på 400 kr!

Första bidraget visar Maja Melsteds klassiska och stiliga dukning. Hon har valt en duk av textilen Ellips Grå/Svart formgiven av Ingela Westergaard, glastallrikarna Solaris av T Wirkkala, vinglasen Signum av S Persson-Melin och även hennes vinkaraff Bouquet, burkarna Sill i Kvadrat och lilla ljuslyktan Boda Mini. Besticken är traditionella 60-talsbestick med svarta skaft vilket gör sig bra till duken. Som lite trevligt att se på och kanske prata kring vid måltiden, har Maja valt Birds av Kristian Vedel.

 

Nästa vinnarbidrag kommer från Jessica Hillerström och den känns somrig och grönskande. Som duk har Jessica valt textilen Grönt är skönt, tallrikarna Colorado  formgivna av Stig Lindberg, glasen Canada av Per Lutken, Holmegaard, Vackra bestick från Solingen, efterrätten ska serveras ur Colora av Sven Palmqvist och kaffet ur Signe Persson-Melins Chess, skedarna Inga från Nils Johan får fungera till både kaffe och dessert. Som bordsdekoration en Chess pokal av Signe Persson-Melin som egentligen skulle innehålla en Hemtrevnad men som jag i avsaknad av en sådan fyllde med kolor. Även Jessica har valt Kristian Vedels Birds som dekoration.

 

Jag vill passa på att tacka ALLA som deltog i tävlingen och att ni var så mååånga som tyckte det var en kul utmaning! Jag vill också än en gång gratulera  Jessica Hillerström och Maja Melsted, det kommer ett presentkort till er på Posten!

 

Välkomna till webshopen och butiken precis en sån!

Kika gärna in på min Facebooksida också!

4 Responses to “Vinnare av precis en sån junitävlingen!”

 1. Jessica says:

  Men ååååå! Här sitter jag och slösurfar sent på kvällen och så dyker jag in här. Ser två jättefina dukningar och tänker. Nähä. Det blev inte jag denna gång. Sen tittar jag igen. Men….det är ju min dukning. Som jag tänkt ut i huvudet. Den ser ännu mer somrig ut än jag trott. Lite extra roligt är att jag förra veckan fyndade precis de där chesskopparna av SMP.

  TACK TACK TACK. Nu blev jag så himla glad 🙂

  Vad fint du gjort! Majas dukning blev också fantastiskt fin.

 2. När man får sådana här härliga kommentarer är allt jobb med provdukningar och vånda över vilken vinnare man ska välja som bortblåst och jag blir bara så glad att kunna glädja någon annan!

 3. Jessica says:

  Nu har min fina BIRD flugit hit 🙂 I helgen kommer den på bloggen 🙂

 4. Härligt Jessica!

Leave a Reply

preload preload preload