Jun 14

När man har en butik så kan man egentligen aldrig planera dukningar, möbleringar och skyltningar. En skyltning kan var gjord precis och så kommer en kund och köper “pricken över i:et” i skylten och då får man försöka börja om. Samma sak gäller de dukningar jag gör på borden i butiken. I lördags sålde jag duken som låg som grund för en dukning och idag sålde jag tyget och en del saker på det andra bordet. Idag har jag alltså sysslat med att få fint igen på borden.

Första bordet fick en start med en textil av Viola Gråsten som går i lila, grönt och blått. Därefter fyllde jag på med saker i olika lila nyanser.

 

 

Glas och ljusstakar från Hovmantorp, en kanna av Jani, en vas av Olle Alberius, bricka från Ira, skål av Eva Englund samt Cardus av Mari Simmulson (väggtavla och skål).

 

 

Nästa bord tycker jag själv blev bäst, det går i turkost med sommartema.

 

 

Sommarhimmel, hav och resor fick vara inspirationen här. Visst blev det fint?

 

 

Välkomna till min webshop och butik!

Kika gärna in på min Facebooksida!

5 Responses to “Dukningar med sommartema”

  1. Du är duktig på att fixa snyggt! Nu öppnar jag också strax mitt lilla loppis. Jag hade ockå planer på att kunna arrangera lite snyggt, men nu är allt verkligen bara inproppat eftersom det tog mycket längre tid än jag planerat att öppna, så det har blivit för mycket prylar under tidens gång. Förhoppningsvis kanske man får några saker sålda sedan så man kan ställa iording lite snyggare, det är ju liksom lite roligare då 🙂

  2. Känner igen det problemet, har dock ett litet extrarum med lagervaror där jag gömmer undan saker så att det inte blir för mycket i butiken.

  3. Linda says:

    Mycket fina dukningar i mina favoritfärger! 🙂 Gråsten-tyget var väldigt läckert, men mest för jag för den ljusblå glasvasen med luftbubbla i foten, den skulle jag gärna köpa! (Åker ner till Malmö med jobbet nästnästa vecka, hoppas jag hinner titta förbi då!)

  4. Hade varit jättekul att träffa dig! Slå gärna en signal innan.

  5. Re-dizain says:

    Riktigt läckra dukningar, svårt att bestämma vilken jag gillar bäst. Har flera ting hemma från båda och gillar dom j.mycket. Turkosa är en färg jag aldrig tröttnar på fast dom mäktiga blå-lila nyanser kan jag inte motstå heller. Du har fin smak Carina;-)

Leave a Reply

preload preload preload