May 27

Jag har hostat och snörvlat hela våren känns det som och de senaste 10 dagarna har jag haft feber fram och tillbaka. Vissa dagar ganska ok men sedan tillbaka till ruta ett igen. Mitt älskade barnbarn Liam är duktig på att underhålla mig med baciller. I går var han här igen och idag fick jag höra att han har maginfluensa, jag håller alla tummar jag har att jag inte åker på det också!!!

Av denna anledning har jag inte varit i butiken, inte bloggat och inte varit på någon loppis på 10 dagar – stackars mig!!! Dock har jag turen att vara gift med en underbar man som delar mina intressen och tillika är ett riktig loppisproffs. Idag var han på vår favoritloppis här i Malmö, ett koloniområde som varje sommar har en suverän loppis med chans till många fynd. Jag kände mig lite gladare och friskare när Anders kom hem med flera kassar med saker han köpt.

 

En strutformad 50-talslampa som är så läcker, ska bara rengöras ordentligt. En bordslampa med originalskärm från Tilgman, skulle platsa perfekt i Mad Men! Även två klotlampor Hemi fanns bland fynden. En stor mormorsfilt i perfekt skick och med en mycket snygg röd kant virkad runtom. En oöppnad förpackning med Kjell Engmans ljusstakar Non Stop, tre Steningekrukor, en Mitt i Prick-vas, en oöppnad förpackning med blommiga saftglas, en Briotax, en gryta och ett fat från Gustavsberg, en presskanna, en söt korg, ett fat från Höganäs, ett grafiskt tryck av en malmökonstnär och slutligen en nästan full tapetrulle med ett otroligt snyggt mönster. Just det även två biobiljetter till fyndpris! Det blev trots allt en bra Mors Dag!

4 Responses to “En förkyld Mors Dag”

  1. Gila says:

    Oj det var inte illa. Hoppas du firades som mor idag.

  2. Då var min datering på jackan rätt, sjuttiotal skrev jag ju! Jag får väl komma förbi din butik med den på så du får bli nostalgisk och minnas 1974! 🙂

  3. Diana says:

    som nybliven malmöbo så vill jag gärna veta var denna loppis ligger och dess öppettider!?

  4. Det är en loppis som bara förekommer en gång per år och det är Elinelund/Mossängens koloniers loppis.

Leave a Reply

preload preload preload