Apr 05

Efter att väldigt många kunder frågat efter muggar i Berså, så har jag nu tagit hem ett gäng på prov. Är lite kluven till allt som relanseras, men eftersom det aldrig tidigare funnits muggar, så känner jag inte att de konkurrerar med ursprungsporslinet.

Har även tagit hem en del vackra burkar med korklock i Berså, Adam och Röd Aster.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vill jag önska ALLA min härliga läsare en skön och avkopplande Påsk!

Länk till butiken och webshopen precis en sån

6 Responses to “Berså som mugg”

 1. Retroprylar says:

  Glad påsk!

  önskar herr och fru Ljunggren /Retroprylar

 2. Önskar er detsamma! =)

 3. Tror du har tänkt helt rätt där. Delar som inte konkurrerar med sig själva är nog helt rätt. Tror både muggar och burkar kommer att sälja bra!

  Idag när jag var på Åhléns så slog det mig att större delen av deras inredningssortiment är retroinspirerat. Porslin som nytillverkas, mönster som återvänder, tidningsställ på “string”-ben och plädar av retromaterial. Och på klädavdelningen klara färger, vit/rödprickigt och orange 🙂

  Vi är heta just nu 🙂

 4. Jag har haft haft långa och många funderingar kring innan dessa inköp och kom också fram till det du skrev Maria. Mina kunder kan lika gärna köpa dem hos mig som hos Åhlens… =)

 5. Retrolux says:

  Jag tycker att det är bra att de populära servis-delarna nyproduceras, även de delar som finns sedan tidigare. God och vacker form ska vara alla till gagn. Om fler delar tillverkas kommer det finnas fler delar vilket gör att priserna håller en rimlig nivå. De gamla dekorerna blir mer och mer populära, fler vill ha dem och med fler delar i omlopp så får fler möjligheten.

  Det enda jag tycker är att de nyproducerade ska ha tydlig märkning så alla, även en person som inte har några större kunskap lätt ska kunna se att det är nytillverkad produkter.

 6. Jag tycker de flesta företag som sysslar med att relansera gamla klassiker, faktiskt är duktiga på att märka sina saker så att det syns att de är nya.

Leave a Reply

preload preload preload