Mar 11

I går när jag berättade om mitt tidiga morgonbesök på Bella Center i Köpenhamn, så lovade jag också att visa vad jag köpte. Jag var som sagt ute efter färgklickar till butiken eftersom det nu är dags att skylta om igen.

Det blev en hel del färgglada Erik Koldburkar, plåtburkar från Ira, några fina teakfigurer och en hel del salt och pepparkar med varierande utseende och ursprung.

 

Min man som är otroligt intresserad av matlagning och driver en välbesökt matblogg med namnet Öhmans mat & vin, hittar alltid bra saker till köket. I går hittade han fina Peugeotkvarnar och en Le Creusetgryta för en mycket billig peng. Han hittade också något så ovanligt som två tallrikar i serien Solros från Upsala Ekeby/Gefle av Lillemor Mannerheim. När man är i Danmark på loppisar så brukar det annars inte vara lönt att ens fråga om priset på något som ex kommer från Rörstrand, priset brukar vara det dubbla mot i Sverige!

 

Det fanns nästan inga textilier alls att hitta på loppisen, men vi lyckades hitta en läcker dansk textil i grönt med blommor på. Även en stor duk från Almedahls med underbart mönster köpte vi. Ännu mera plast och en hel hög med galgar i teak och i plast. Blombordet med stringben högg jag så fort jag såg det – blev förälskad! Ett satsbord i jakaranda och en snygg serveringsvagn i teak fick också plats i bilen.

Byrån med de röda lådorna har ni kanske sett förut!? Den 30 augusti 2012 skrev jag ett inlägg om Allra sötaste byrån! Nu hittade jag lillasystern till den och jag förstod nu att båda kommer från Danmark. Denna är mindre och skulle passa utmärkt att ha uppe på någon annan möbel för att exempelvis ha smycken i eller smink. Från början kan jag tänka mig att den var tänkt att pryda ett barnrum, men jag vet inte.

Ja det var alla saker som vi lyckades få med oss över bron och som idag ska köras till butiken.

Länk till webshopen och butiken precis en sån

 

12 Responses to “Färgglada inköp på Bella Center”

 1. form55 says:

  Här har du handlat riktigt flitigt! Lila Koldburk har jag inte sett tidigare. Blombordet är sannolikt från IKEA.

 2. Wow så mycket fina färgglada saker ni hittade! Och till okej priser också antar jag, eftersom du slog till 🙂

  Har aldrig sett Kold-burkar i rosa – ser jag rätt?

 3. Nej en lila Koldburk är första gången jag också ser! Intressant med blombordet!

 4. Ja du ser rätt, har aldrig sett den färgen tidigare!

 5. Emma says:

  Wow! Vilka superfina saker!

 6. Gila says:

  Oh så mycket fint! Grattis!

 7. Maria says:

  Vilka fantastiska fynd! Jag ska till Köpenhamn om ett par veckor, jag ser nu att jag bara MÅSTE dra med mig resten av sällskapet på lite loppis… 🙂

 8. ska du sälja blombordet i butiken? kan vara intresserad.. du får gärna maila eller kommentera hos mig isåfall!

 9. Det roliga med att gå på loppis i Danmark är att utbudet är annorlunda mot i Sverige, det är nya roliga saker att få kolla in!

 10. Linda says:

  Bella center alltså, låter som att man borde se till att åka dit någon gång – helst med stor bil om man ska fynda lika mycket som du gjorde! 🙂
  Kul att du hittade Solrostallrikarna, de är verkligen fina.

 11. Ja de är jag himla glad över att jag hittade, skulle gärna ha tekopparna också!

Leave a Reply

preload preload preload