Mar 10

När min man väckte mig klockan sex i morse trodde jag inte det var sant, jag hade ju precis somnat! Ni som läser min blogg vet ju att i vår familj så är det min man som är morgonpigg och jag är det motsatta. I vilket fall som helst, hade jag lovat att följa med till Bella Centers loppmarknad denna morgon. Vi åkte iväg över den dimhöljda bron och anlände till Bella Center tjugo över sju. Vi betalade 100 kr i kassan och fick ett fint armband och kunde nu traska fritt bland alla försäljare som höll på att packa upp.

Loppmarknaden är gigantiskt stor och här på bilden ser ni mindre än en tredjedel av den!

Det som jag framför allt letade efter var färgklickar till butiken och det fanns mycket av den varan på Bella.

Tyvärr var fyndchanserna väldigt små när det gällde all denna läckra plast – alla säljare hade samma pris. Jag tror att de hade haft ett möte på natten där de bestämt ett prisindex för alla varor som alla var tvungna att följa…

Man får inte heller glömma bort att det är danska kronor och inte svenska, en viss skillnad!

På det stora hela var det inget “finlir” när säljarna ställt fram sina saker. Oavsett vad det var för sak så såg det verkligen ut som på en loppis. Det fanns en hel del vackra möbler att beskåda och det är lätt att luras tro att det är billigt när det är slarvigt framställt – men INTE!

Ganska snabbt lärde jag mig att det inte var lönt att fråga om priset på de lite finare möblerna, men jag kunde ju njuta av synen för det!

Det snyggast framställda på mässan var det här helrätta trädgårdsmöblemanget i tip-top skick, med fikat framdukat på.

Det fanns mycket annat smått och roligt att titta på. Jag träffade även en hel del av mina japanska kunder där.

Det roligaste med hela besöket, tyckte jag var när jag stod och tittade på ett bord fullt med roliga plastsaker och säljaren kommer fram och lägger sin arm på min arm och säger: -Men det är ju Precis en sån! Det visade sig vara en dansk kvinna som följt min blogg sen jag började blogga och hon visste massor om mig. Jag blev helt perplex och både glad och lite generad, kände mig för en stund som en riktig kändis…

När klockan var tio var jag rejält trött i benen och längtade till bilen för att få sätta mig. Man kan säga att det var precis i rätt tidpunkt som jag kände så – titta på kön!!! Kön började inne vid kassorna och ringlade sig i sex led ut på parkeringen i flera hundra meter. Jösses vad glad jag var att jag betalat lite mer för att få gå in tidigt! Nu ville jag bara hem och få dricka en kopp te.

I morgon ska jag visa alla sakerna som jag köpte.

Länk till butiken precis en sån

9 Responses to “Loppemarked på Bella Center i Köpenhamn”

 1. Renathe says:

  I bland lönar det sig visst att gå upp tidigt 🙂 Ser ut att varit en kul dag.

 2. form55 says:

  Loppmarknad? Det ser ut som antikmässa tycker jag. Och man blir sååå sugen på att gå varv efter varv där och spana!

 3. Ja det var en rolig dag som har känts väldigt lååång!

 4. Man orkade två varv, sedan såg man inte “skogen för alla träd”.

 5. Precis en sån blombord har jag också. med en förzinkad plåt innanför.
  men grymt avundsjuk för din närhet till Danmark. 😉

 6. Om man ska göra fynd i Danmark krävs att man åker en bra bit bort från K:hamn dock.

 7. Elin says:

  Carina!
  Har du några tips på bra loppis i danmark? Loppisen på Bella Center, är det en sån som återkommer varje lördag eller något sånt?

 8. hade inte möjlighet att besöka bella center denna gång, fint blombord du fick tag på där, ska du sälja det i butiken?

 9. Får nog tyvärr inte plats hemma, så den får komma till butiken.

Leave a Reply

preload preload preload