Feb 19

Fick lust att gå till butiken idag trots att det är söndag. Ibland är det så otroligt skönt och rogivande att få gå och fixa i en stängd butik. Det enda som hörs i butiken är olika fönstertittares kommentarer om mina olika skyltfönster och det tycker jag är jättekul att tjuvlyssna till! =)

Idag ägnade jag mig bland annat åt att fixa i ordning ett nyinkommet teakbord och jag påbörjade även omklädningen av de tillhörande stolarna. Stolarna var klädda i ett gräsligt 80-talstyg som bara ger hela matgruppen ett rörigt och stressigt intryck. Jag ska istället klä om dem i ett mockaliknande tyg som jag har köpt på mig från Johanson Design. Det är ett tyg som tål det mesta eftersom Johanson Design har höga krav på sina textilier eftersom de ska pryda deras restaurang- och barmöbler. Ska visa er en bild när jag är klar med stolarna.

 

Eftersom det inte fanns kunder i butiken idag, så fick Doris och Vallda slippa ut från köket. Gissa var de valde att lägga sig!? Jo under hyllan Royal Systeme av Poul Cadovius och på den mjukaste ryamattan i hela butiken. De hade också fint sällskap på mattan av den läckra retrobilen för barn som jag säljer.

 

Vill även påminna om att det endast är några dagar kvar innan min tävling är slut. Gå in här så kan ni läsa om tävlingen: Retrotävling

Länk till butiken precis en sån

4 Responses to “Lite söndagsnöje i butiken”

  1. kerstin says:

    söta hundar,men blänger inte Vallda lite..eller? :))

  2. Vallda blänger alltid på foto, hon tycker att kameran är en konstig uppfinning!

  3. Skaffaren says:

    Vilket rya-gäng 🙂

Leave a Reply

preload preload preload