Feb 05

 

I butiken har vi dukat upp det här vackra bordet med skaldjurstallrikar från Gullaskruf. De har det fantasifulla namnet KB 58/85, men jag kallar dem för ögontallrikar och de är formgivna av Kjell Blomberg.

 

 

I går kväll hade vi bjudit över goda vänner på skåpsrensning och så här blev dukningen. Som duk har jag använt en gammal batikgardin från 60-talet. Undertallrikar i teak, Signe Persson-Melins bestick och som ljuskälla ljusstakarna Festivo.

Tallrikarna heter Ylva och är formgivna av Helmer Ringström för Gefle.

Jag kan berätta att skåpsrensningen blev lyckad och att vi hade en himla trevlig kväll!

Länk till butiken precis en sån

One Response to “Dukning i butiken och hemma”

  1. underbara skaldjurstallrikar/ögontallrikar. har inte sett dem innan, men ska nu hålla utkik efter dem!

Leave a Reply

preload preload preload