Jan 24

En kompis till mig, kom in i butiken i förra veckan och sa att han tyckte det såg tomt och utplockat ut i butiken. Jag såg mig omkring och upptäckte att han hade rätt. Det är i och för sig inte konstigt om det är lite tomt efter julhandeln, men det viktigaste var att jag insåg att det behövdes lite “make over” i butiken, det är så lätt att bli hemmablind. Ylva som arbetar hos mig påbörjade projektet i slutet av förra veckan och gick riktigt loss bland möbler och prylar…

Möbler bytte plats och saker dukades fram på ett nytt sätt. Här ser ni en härlig komposition i färgerna orange och brunt.

Ni missar väl inte att till och med godiset går i orange…

Allt står framdukat på de vackra teakborden Frisco av Folke Ohlsson, Tingströms – Bra Bohag. På borden ser ni bland annat Stig Lindbergs tallrikar Piazza, en häst av Aldo Londi, Coloraskålar, Faenzakoppar, en vacker vas av Mari Simmulsson med mera.

Ett motto för mig, både hemma och i butiken, är att aldrig slå fast en möblering, utan istället förända och förnya. Om mina kunder möts av en ny skyltning, en ny möblering, eller om glasen står på ett nytt ställe, så tror jag att det blir en större upplevelse att besöka precis en sån. Jag tror det är viktigt att inte stagnera, och sedan är det ju så himla kul att möblera om! =)

5 Responses to “Lätt att bli hemmablind!”

 1. Berit says:

  Fint! Orange gillar jag alltid, sedan länge, nu har jag tagit in lite mer 70-tal till också, sen en syster städade i sitt förråd.

  /Berit

 2. Ja 70-tal sprider både värme och glädje.

 3. Skönt när det finns ärliga människor. 🙂 och i en sådan butik som din vill man ju gärna bli översvallad av alla grejer som finns!

 4. Helen says:

  Vad tar ni för hästen?!

 5. Den är såld sedan ett bra tag.

Leave a Reply

preload preload preload