Jan 08

Jag fortsätter med att packa upp mina lådor, med saker som jag köpte på grossistlagret som stått orört sedan 70-talet. Det är en sådan känsla att få ta i sakerna, känna igen materialens struktur och känna igen dofter som varit glömda sedan länge. Hela mitt lager i butiken har en svag doft av parfymeri, plast och barndomens kemikalieaffär.

Den första väskan ska bäras på armen och är vit eller snarare off white.

När man öppnar väskan blir man glatt överraskad av det orange fodret.

Nästa bild visar två väskor i samma modell, en vit/off white och en svart. Det härliga med dessa är att de är gjorda i plast, men otroligt skickligt gjorda för att likna sälskinn. Se hur de glänser och liknar äkta skinn/päls!

Inuti finns det flera små fack och ett stort.

I vanliga fall brukar jag älska känslan av att begagnade saker bär på en historia, att de ägts av någon som jag kan fantisera om. Lika spännande kan jag tycka att det är med dessa saker, som bara legat orörda på ett lager under 40-50 år och väntat på mig.

Länk till tidigare inlägg om alla saker jag köpt på grossistlagret.

Länk till butiken precis en sån

2 Responses to “Äkta vintage!”

  1. tinatoon says:

    Den vita väskan är fantastisk! Får man fråga vad den kostar? Och skulle den kunna skickas? Vänliga hälsningar Tina.

  2. Den vita kostar 270 kr och självklart skickar jag! Gå in på min webshop under kategorin Accessoarer 60/70-tal så hittar du ännu mer.

Leave a Reply

preload preload preload