Dec 24

I dag är det Dopparedagen och jag är lika förväntansfull denna dag som när jag var ett litet barn. Det tar dock lite längre tid att komma in i den rätta stämningen, men efter att ha känt doften från granen och hyacinterna, fått pynta granen, slå in julklappar och ha de käraste nära mig – då finns den där!

Som en liten julklapp vill jag berätta att vinnaren av Fjärde Advents tävling är utsedd. Denna gången fick min svägerska Kerstin välja ut en vinnare bland alla bidragen. Vinnaren blev Simon Kinnunen och hans förslag lät så här:

“Skulle definitivt ha i det jag använder mig mest av! Flingsalt, grovmalen peppar, timjan, persilja, kaffe, socker, curry.

Med sången “When you wish upon a star” vill jag önska Er alla en riktigt God Jul!

Carina Öhman / precis en sån

2 Responses to “Julafton – Vinnare – Nostalgi”

  1. Linda says:

    Vilken vacker gran, skönt att höra att julstämningen kom till slut! God Jul!

  2. God Jul till dig också Linda!

Leave a Reply

preload preload preload