Nov 11

Nu är det dags för nästa utmaning som denna gången kommer från Eli på femtiotalsjakten Utmaningen är att visa upp det fulaste som finns i hemmet. Eftersom man lätt blir hemmablind och kanske inte längre ser  de saker som är fula i sitt hem, får jag förlita mig på goda vänners reaktioner.

Först ska jag bara visa en sak, som kanske inte är den fulaste, men som de flesta av våra gäster reagerar på. Det första som möter våra gäster när de kommer hem till oss, är flera hyllor fyllda med foton. Inkilad bland alla familjefoton och barndomsfoton, står ett foto som de flesta reagerar frågande på.

Just det, där står ju Ernst Kirchsteiger! Varför? Känner ni honom? Gillar ni honom? Ja frågorna är många från våra gäster och svaren är: Har fått fotot i skojpresent av en mycket god vän, nej och nja.

Nu ska jag visa det fulaste som finns i vårt hem! Det är en gigantiskt stor kanna i porslin med ett lock av tenn. Kannan hade min man med sig när vi flyttade samman och före honom hade hans pappa haft den och innan dess, min mans farfar. Det är vår legendariska mummakanna som vördnadsfullt diskas av och poleras upp inför alla våra julmiddagar. Utan denna kanna skulle julen inte bli sig lik – hur ful kannan än är!

Här är några fler som bloggat om det fulaste i hemmet:

Teak och orkidéer visar fula fiskar
form55 visar ett jaktflygplan
Femtiotalsjakten  Visa det hemskaste du har

2 Responses to “Det fulaste i mitt hem…”

  1. det var en mycket speciell kanna.. hihi!

  2. Ja den är nog ensam i världen tror jag. =)

Leave a Reply

preload preload preload