Oct 24

Som jag berättat förut är vi ett gäng som bloggar om retro. Ibland bestämmer vi, att vi ska göra gemensamma teman att blogga om. Denna gången var utmanaren Agnieszka som har bloggen Retroprylar , kika gärna in där!

Här är min dukning!

Jag har dukat på ett Johanson Designbord och servisen är Signe Persson-Melins Primeur. Undertallrikarna i rödorange är från Laurids Lønborg, flaskan med blommor i är även den av Signe P-M. Bricka, linneservetter och kulljusstaken vet jag inte vem som formgivit. Besticken som många förväxlat med Thebe, heter Pallas Athena och är både snygga och enkla att finna för en billig peng.

Länk till butiken precis en sån

8 Responses to “En liten retrodukning i butiken”

 1. Hittade just din blogg och jag gillar den verkligen. Man blir ju sjuk av habegär. Gillar speciellt din nya kryddhylla i gult och orange som du visade i ett inlägg lite längre ner…

 2. Ja visst är den fin! Den finns på webshopen nu.

 3. Linda says:

  Läckert! Brickan i mitten föll mej speciellt mycket i smaken!
  Och oj vad mycket fint du hade i hyllorna där bakom oxå!
  Ska helt klart inom din butik och säga hej om jag har vägarna förbi Malmö!

  Linda
  DollybirdRetro

 4. Ja brickan är läcker, har den i andra färger också. Du är välkommen när du har vägarna förbi!

 5. Åh, jag måste försöka ta mig till Malmö men jag är rädd för att det blir övervikt på flyget. Får planera en jobbresa dit omedelbart:) Du har saker precis i vår smak!

 6. Vad glad jag blir att du säger så! Du är mer än välkommen!

 7. snygg bricka där i mitten! härligt kitschig.
  svar på din kommentar hos mig; väggskåpet med mintgröna skjutluckor köpte jag på loppis i berlin i stadsdelen prenzlauer berg i somras. det var jobbigt att få hem, flygplanet blev fullsatt och jag var tvungen att lägga in det i ett lastutrymme. fasade för att det skulle skadas men det klarade sig. när planet hade landat ställde flygplatspersonalen ut allt bagage på marken utanför planet, och det ösregnade! men det klarade sig välbehållet och nu sitter där här på väggen och sprider glädje!

 8. Blev helt förälskad i det! =)

Leave a Reply

preload preload preload