Sep 22

I går kväll när jag skrev blogginlägget, var jag uppe i ett sådant varv efter en hektisk dag i butiken och jag lovade då att visa mer keramik av Signe Persson-Melin. Här ser ni en bringare som tyvärr har en liten nagg vid pipen, ett set för socker och grädde, sex äggkoppar, en vas och en vas/ljusstake. Alla är formgivna i brun lera och med en vit tennglasyr. Enkla skönheter!

Nedanför ser ni två snigelfat och en smörskirare med en glasyr som går i ljusblått.

Här visar jag en liten kastrull med lock med en blågrön glasyr, en enkel rund vas, en ljusstake med grön glasyr och slutligen en bankad fyrkantig vas med underbar “våg”-dekor.

Några söta kaffekoppar med fat!

Slutligen två tekoppar som är dekorerade lite olika.

Jag har lite mer keramik av Signe i butiken, men de får jag visa en annan gång.

Nästa gång jag bloggar blir nog direkt från Gallerinatten nu på lördag!

Länk till butiken precis en sån

Leave a Reply

preload preload preload