Aug 17

Jag älskar att möblera om, både hemma och i butiken. Det roliga är att efter varje ommöblering, så tycker jag alltid att just den nya möbleringen är den optimala – tills jag tröttnar…

I butiken handlar det inte enbart om lusten att möblera om och förändra, utan behovet uppstår när någon möbel blivit såld, eller när det kommit in nya saker som bara måste få plats. En annan anledning till att jag ofta möblerar om och flyttar på saker i butiken, är att jag vill att mina kunder ska uppleva att det händer saker i butiken. Jag vill inte ha en butik som stagnerat och där samma saker och möbler möter kunden, besök efter besök.

Idag hade jag hjälp av min svärdotter Nicole och vi kånkade och bar på möbler och dammade och polerade. Här har vi gjort i ordning en liten grön del i butiken. Lampor Anna från Atleje Lyktan, en underbar snurrfåtölj som är så skön att sitta i, Skål och dessertskålar Miranda, ljusstakar av Laurids Lønborg och en hel servis med namnet Ylva från Gefle av Helmer Ringström.

Nästa avdelning blev rejält färgglad! Textilierna från Ljungbergs Textil har tidigare haft en lite väl undanskymd plats, nu syns de rejält! På bordet från Johanson Design står det Coloraskålar, en ljusstake från Ystad Metall av Gunnar Ander, en orange vas med okänt ursprung och på stolen från Höganäs hänger en liten pläd av Viola Gråsten.

Slutar med några visdomsord av Estrid Ericson, grundare av Svenskt Tenn.

Låt aldrig hemmet bli färdigt.

Slå aldrig fast möbleringen,

arrangera ständigt om och håll

på så sätt hemmet levande.

Länk till butiken precis en sån

I morgon kommer jag att presentera vinnarna i utlottningen!

9 Responses to “Lite ommöblering skadar inte!”

 1. Stina says:

  Aaaaaaahhhhh!! E så arg att jag inte hann med din butik då vi hade vår “Upptäcka Skåne by car”-vecka. Men hoppas vi kommer dit snart igen! Vilken stad!

 2. Gila says:

  Snyggt arrangerat i butiken!

 3. Sussie says:

  Vilka snygga tyger, jag blir helt ha-galen!

 4. Re-dizain says:

  Estrid Ericson var en mycket klok dam:) Jag känner likadant, älskar att inreda och förändra. Varför vi gör det tror jag har med själva naturen och årstiderna att göra 🙂

 5. Katrin says:

  Snyggt Carina! Man får ju nästan vårkänslor, vilket kan behövas framöver…

 6. Linda says:

  Så vackert, man behöver mycket färg nu när det snart är höst!
  Och visst är det skönt att möblera om och fixa, jag har alltid levt efter devisen att när jag inte kommer på något mer att fixa till hemma så är det dags att flytta. 😉

 7. Ja om det ändå var våren man hade framför sig och inte hösten…

 8. Så har jag känt många gånger också, tyvärr vägrar min man att flytta inom den närmaste framtiden.

 9. Anna says:

  Åhhh du har så fint i butiken! Bra visdomsord! 🙂

Leave a Reply

preload preload preload