Aug 08

Efter ett tips från en antikhandlare vi mött på en loppis, åkte vi på söndagsmorgonen till utkanten av Århus. Vi kom till ett industriområde och möttes av denna skylt.

När vi väl kom innanför dörrarna så visade det sig att vi kommit till en loppis av gigantiska mått!

Ja var börjar man? Vi konstaterade snabbt att här fanns en hel del, mycket prisvärda möbler, men eftersom bilen har begränsat utrymme koncentrerade vi oss på de mindre sakerna.

Efter bara tio minuter hade min man och jag lyckats fylla var sin korg. På loppis i Sverige så är jag van vid att scanna av hyllor/bord ganska mekaniskt eftersom man känner igen det mesta som säljs. Här var det inte mycket jag kände igen, så jag fick verkligen anstränga mig för att se allting.

Vi fyllde korg efter korg som vi fick ställa vid kassan och när vi skulle packa fick sakerna precis plats i en flyttlåda. Två härliga speglar och en fräck tavla fick också följa med oss.

Det kommer att bli himla kul att få packa upp allting när jag kommer hem! Faktum är att jag idag har hemlängtan, jag vill hem och krama mitt barnbarn Liam och få busa med mina goa hundar!!!

Länk till butiken precis en sån

 

 

8 Responses to “Brugtvare terminalen i Danmark, Århus”

 1. Mia J says:

  oj oj oj! där skulle man nog säkert få en och annan timme att gå åt 😉 himmelriket!

 2. Ja det var verkligen pulshöjande! =))

 3. Sophie says:

  Ja, det er fint at gå på loppemarked et andet sted end hjemme! Jeg kommer fra Aarhus, men kendte ikke stedet. Der må jeg hen:) For nogle uger siden var jeg i Småland og fandt mange fine ting på loppis…

 4. Vad härligt att du är från Århus, vi har bara positiva upplevelser från vår vistelse där. Vi har inte mött en enda otrevlig person under alla dagarna, alla har varit fantastiskt trevliga och hjälpsamma! =)
  Vi har massor av fynd att packa upp nu…

 5. jani says:

  wow, får väl fixa lite extrasemester…..

 6. Linda says:

  Det där måste vara loppis-himlen! 😉
  Jag är bra nyfiken på vad det finns för godbitar i kartongen!!

 7. Det er nemlig et rigtig godt sted – jeg bor også i Århus, og får da helt lyst til en tur 🙂 Men – det har som med alle andre steder med gamle ting, også noget at gøre med hvornår man kommer og kigger ;o)

 8. Jag hade nog riktig tur! Du bor i en härlig stad Line!

Leave a Reply

preload preload preload