Jul 28

Sedan i mitten av maj har jag mer eller mindre dagligen arbetat med min nya webshop. Från början trodde jag det skulle vara enkelt att byta leverantör av webshopen, men jag skulle snart bli varse att det var precis det motsatta. Jag har manuellt flyttat upp emot 2000 bilder, skrivit nya varubeskrivningar för ca 600 produkter plus att alla beskrivningarna även översatts till engelska samt att jag fått ta många nya foto för varorna. När jag jobbat med nya webshopen har jag även varit tvungen att underhålla “gamla” webshopen genom att hålla den levande med nya varor. Sen har jag ju inte fått glömma bort min fysiska butik i Malmö som hela tiden kräver omvårdnad. Behöver jag säga det – jag längtar efter lite semester!!!

Länk till nya webshopen precis en sån!

Nu är det kanske många som undrar varför jag arbetat så mycket när sidan ändå ser likadan ut!? Det finns faktiskt stora förändringar; hela shopen är nu på både svenska och engelska, jag kan visa nyinkomna varor, ge presentförslag, hålla infosidan om fysiska butiken uppdaterad med nya aktuella bilder och information (Om oss). Sedan finns det många fördelar som inte är synliga för kunden, utan enbart för mig som adminstratör.

För att fira att webshopen äntligen är klar har jag ordnat en stoooor utlottning! Alla som handlar i webshopen under perioden 28 juli till den 14 august kan vinna en apa av Kay Bojesen från danska Rosendahl, eller…

… en necessär fylld med roliga saker från 60/70-talet

eller en fin korkskruv från franska Laguiole

Ni som vill delta i utlottningen skriver APA i meddelandefältet vid er beställning.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om nya webshopen och att ni uppskattar förändringarna.

Hälsningar från ett regnigt Malmö!

Till er som vill få nyhetsbrev från precis en sån!

 

9 Responses to “Äntligen är nya webshopen färdig!!!”

 1. retroprylar says:

  Bra jobbat, det måste tagit dag o natt. Jag tycker det blev mycket bra 🙂

 2. Ja jag är som sagt ganska slut för tillfället. Kul att du tyckte den såg bra ut!

 3. Längtar redan efter min nya sminkväska! 🙂
  Superfin shop och välfungerande beställningssystem. Bekräftelse och information precis på rätt ställe. Tumme upp!

 4. Oohhh… vad glad jag blir att höra att allt funkar!!!

 5. Khina says:

  Bra och enkelt att navigera i shopen. Snyggt jobbat!

 6. Så snyggt och lätt att hitta. Grattis. Tack för de fina sminkväskorna, de är jättefina. Brittmari

 7. Kul att du gillade dem!!

 8. Linda says:

  Förstår att det varit ett riktigt hästjobb, men det är det säkert värt nu när allt är klart! Jag som tänkt hålla mig med att handla tills jag åker ner nästa vecka, men jag får nog lägga en liten beställning också… 😉

 9. Du är så välkommen både på nätet och i butiken!

Leave a Reply

preload preload preload