Jul 21

Nu är jag i de sista lådorna och gräver bland sakerna jag köpte från grossistlagret från 60/70-talet. Det är speglar för hela slanten som detta blogginlägg kommer att handla om! De flesta speglarna ligger i en plastpåse, men en del ligger i läckra, tidstypiska lådor. Vissa är prismärkta och det är spännande att se vad den tidens flärd kostade.

Handspeglar!

Bordsspeglar!

Kombinerad handspegel/väggspegel.

Handväskspeglar i fodral av skinn.

Speglar med reklamnamn på!

 

 

 

 

 

 

 

 

Harriet Hubbard Ayer har jag aldrig hört talas om!? (Hittade lite info om henne: Harriet Hubbard Ayer, var först med att öppna en skönhetssalong kring sekelskiftet i New York. Hennes lärjunge Elisabeth Arden följde snart efter med en i New York 1909).

 

 

 

Härliga speglar i min älsklingsfärg orange!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Set med spegel och kam i etui!

Superflotta! En kommer att hamna i min ryggsäck.

Nu var spegelvisningen klar. För er som vill läsa de andra blogginläggen om alla saker från 60/70-talet som jag köpt, kan läsa här:

Grossistlager från 60/70-talet

Allt är inte guld som…

Ännu mer från grossistlagret…

Utsvängda jeans och mockaväska…

Pippilottor, hästsvansar, råttsvansar

Länk till butiken precis en sån

5 Responses to “Spegel, spegel…”

 1. helt underbart! vilken gåva, vilka skönheter!!!
  grattis 🙂
  kram från dalsland//

 2. Gila says:

  Det var ett fynd, det där lagret!

 3. Linda says:

  Åh vilka fina speglar. Jag är ute efter en handspegel, gärna brun. Kollade i webshopen men såg ingen där. Har du kvar nån?

 4. Jag har massor av speglar i butiken, har dock inte hunnit lägga ut dem på webshopen. De flesta är dock lite mindre, typ handväskspeglar, men det finns även handspeglar.

 5. Linda says:

  Ok, då kanske jag kan ringa butiken och kolla. Jag skulle vilja ha en handspegel liknande den bruna i förgrunden på översta bilden.

Leave a Reply

preload preload preload