Jul 19

Vem minns inte när ens mor försökte reda upp hårets tovor och tappert försökte ordna testarna i en mer presentabel frisyr. För min del blev det oftast pippilottor. Jag minns också alla gånger som klassens killar dragit i dessa pippilottor. Jag tror det var någon gång på mellanstadiet som jag bestämde mig för att inte vara “ömhårig” något mer. Med årens gång har jag lyckats riktigt bra!

När jag gjorde mitt inköp på grossistlagret som stått orört sedan 70-talet, var det självklart att köpa dessa läckra kartor med hårsnoddar.

De har så läckra färger och mönster att man blir godissugen! Själva gummibandet som sitter i spännet har med åren blivit lite trött, men det kan man ju enkelt byta ut.

För er som vill läsa fler inlägg om alla saker jag köpt på grossistlagret:

Grossistlager från 60/70-talet

Allt är inte guld som…

Ännu mer från grossistlagret…

Utsvängda jeans och mockaväska…

Länk till butiken precis en sån

2 Responses to “Pippilottor, hästsvansar, råttsvansar…”

  1. Renathe says:

    Men hallå! Måste du ha så mycket man blir sugen på!!!
    Dom där vore ju perfekta för Fidella ju 😉

Leave a Reply

preload preload preload