Jul 17

Jeansjacka, utsvängda jeans, med en bred bård med texten Love påsydd vid benslutet, fiskartröja, stora silverringar i öronen och så naturligtvis en mockaväska med lååånga fransar. Ja så klädde jag mig i början av 70-talet. Jag undrar än idag var min mörkbruna mockaväska med fransar tog vägen!?

Därför är jag extra glad att ha hittat alla dessa väskor med fransar och andra fräcka detaljer. Alla väskorna kommer från ett grossistlager som varit orört sedan 70-talet, alltså är alla väskorna i nyskick! Se och njut!

För er som vill läsa om andra saker jag köpt på grossistlagret, kan läsa här:

Grossistlager från 60/70-talet

Allt är inte guld som …

Ännu mer från grossistlagret…

Länk till butiken precis en sån

2 Responses to “Utsvängda jeans och mockaväska med fransar”

  1. Renathe says:

    Coolt!
    Jag hade en vinröd mocksväska med fransar. Fick den i julklapp från mina släktingar i Tyskland kommer jag ihåg 🙂

  2. jag dör baklänges!
    vill ha alla ♥

Leave a Reply

preload preload preload