Jul 14

För några dagar sedan berättade jag om ett lyckat loppisbesök. Mannen som vi köpte alla sminkväskor och necessärer av, har vi avlagt ett besök hos igen! Jag har grävt ett djupt hål i kassakistan – men vilka saker jag köpt!

Ännu fler necessärer och sminkväskor och vissa av dem har jag även hunnit lägga ut på webshopen.

En massa läckra lackskärp från 70-talet kunde vi inte heller motstå!

De här hårklämmorna som ligger i sin originalask fick ju absolut också följa med oss.

 

En närbild på en förpackning.

Ja det här var en liten del av alla härliga saker jag köpte, jag kommer framöver att visa resten.

Länk till butiken precis en sån

5 Responses to “Grossistlager från 60/70-talet”

  1. Gila says:

    åååå underbara!

  2. hårklämmorna underbara!
    grattis till så fina fynd. jag önskar dig allt väl som finns för du är så duktig och har en sån j*a snygg butik 🙂
    kram från dalsland//

  3. Gud, jag får hjärtklappning! 🙂

  4. […] en sån i Malmö och även bloggen med samma namn. När hon för ett tag sedan så skrev om ett grossistlager med bland annat sminkväskor från 60- och 70-talet så slog mitt hjärta lite hårdare. Och när […]

Leave a Reply

preload preload preload