Jul 10

Idag är jag extra glad för jag tycker att jag har fyndat. På loppisen idag hittades först detta. Ett set med läckra ostverktyg, en snygg kaffeburk, en fin Pyrex juicebringare, två set med Solingenbestick plus salladsbestick och…

… en helt fantastisk pepparkvarn, förklädd som en flaska Bourgogne. Jag älskar den!

Men det allra bästa av allt är dessa…

… fantastiska neccesärer och sminkväskor. Alla är helt oanvända, ligger i sina plastpåsar och har sina gamla prislappar från 60/70-talet kvar.

Det är ett otroligt mönsterkalas och jag kan inte bestämma mig för vilken som är härligast. Alla väskorna är märkta med Ilse made in Denmark. Doften från barndomens parfymeri finns kvar i varenda en av väskorna, som en extra bonus.

Länk till butiken precis en sån

 

8 Responses to “Lyckat loppisbesök!”

 1. Gila says:

  Så söta väskor!

 2. Renathe says:

  Åhhhhh!!!! Sminkväskorna är härliga! Vilket fynd 🙂

 3. Linda says:

  Jag tror jag smäller av, vilka underbara väskor och necessärer!

 4. Helt fantastiskt att hitta dessa underbara sminkväskor.

 5. Det roliga är att jag idag fått köpa ännu fler! =)

 6. vilken lycka och fröjd 🙂
  grattis till fin-fina fynd!
  kram från dalsland//

 7. Petra says:

  Jag har köpt en Prex bringare lika som den på bilden och jag bara älskar den…soda vatten och en klyfta lime 😉 //Petra

 8. Visste inte att de hette Prex, kul att få veta!

Leave a Reply

preload preload preload