Jun 28

I går lovade jag att visa bilder på hur det ser ut hos precis en sån idag, och här kommer de!

Välkomna in!

Stora rummet med allt glas, keramik, porslin och de flesta möblerna. Under åren som gått har allt utrymme tagits tillvara, det finns inga tomma utrymmen längre.

Här kommer bilder från “Mellanrummet” där all teak, plast, textil och plåt har sin plats.

Sist vill jag även visa bilder på mina trognaste vänner Vallda och Doris, är jag i butiken så är även de på plats. Vallda är en Bearded Collie på sex år. Doris är två år och tillhör familjen sedan drygt ett år och hon är en blandning mellan Pappillon och Dvärgschnauzer. Vallda är uppvuxen i butiken och mycket van vid kunder och rutiner, Doris är dock fortfarande praktikant hos precis en sån!

4 Responses to “precis en sån idag”

 1. Helena says:

  Vad fint det är Carina! Så stilrent!

 2. Superfint! Min favoritdel är mellanrummet 🙂
  Nu ska jag gå och köpa ett nytt ex av Retro, för jag vattnade min med Evian i väskan i bilen nyss…

 3. oj, vad fint! synd jag inte bor närmre…
  vad du har slitit med detta projekt – och lyckats 🙂
  grattis och god fortsättning på affärerna!
  kram från dalsland//

Leave a Reply

preload preload preload