Jun 22

Idag damp den nya tidningen RETRO ner i min brevlåda och förväntansfullt började jag bläddra i den.

Jag hade inte hunnit bläddra länge innan jag insåg att det var precis en sån här tidning jag längtat efter. Här finns roliga hemma-hos-reportage hos retrointresserade, ett kul reportage om sommarsemester i husvagn, stor special om Lisa Larson och om Ikeas lampor från 70-talet. Jag har under många år prenumererat på båda Antik&Auktion och på AntikVärlden, men jag är så innerligt trött på alla herrgårdar, slott och Gustavianska möbler. När det väl varit något läsvärt i dessa tidningar så har det kanske varit två, tre sidor av hela tidningen.

Extra kul med nya RETRO är att min blogg och sex andra retrobloggare finns med!!!

Jag känner att jag befinner mig i gott sällskap! =)

Som sagt rekommenderar jag tidningen till alla som är retrointresserade. Tidningen kommer ut i handeln på tisdag och kostar 49,50

Trevlig läsning önskar jag er!

Länk till butiken precis en sån

15 Responses to “Hus&Hem RETRO – Ny tidning!”

 1. Katrin says:

  Jag har räknat dagarna sen JJ tipsade om att det skulle komma en RETRO tidning….
  Hoppas att den kommer lite tidigare när man beställt den!
  Jätte kul att du kom med Carina, men det var väl mer en självklarhet!

 2. Tack Katrin! Det finns massor av trevliga retrobloggare, så jag är otroligt glad att just jag fick vara med.

 3. Gila says:

  Åh så roligt. Frågade idag efter tidningen i “min ” kiosk men den hade inte kommit. Först 28 juni får de den….så jag får vackert vänta….ska bli kul att läsa!

 4. form55 says:

  Jag fick tidningen idag också. Har inte hunnit läsa den än – mest bläddrat i den, men blir det en återkommande tidning med genomarbetade teman så är den klart läsvärd! Är också glad att jag kom med!

 5. Linda says:

  Oooh, måste hem och rota i posthögen och se om jag också fått den! Så kul, har verkligen sett fram emot att det skulle dyka upp en sådan här tidning! (Och så känner jag mig såklart extremt hedrad över att få vara med i första numret.)

 6. Peter says:

  Vad roligt!!

  Har också flera gånger tänkt att det borde finnas utrymme för just en sådan tidning! Kanske läge för en ny prenumeration!!

  Gratis till de fina små artiklarna!

 7. Peter says:

  Grattis…inte gratis…

 8. Ja det känns otroligt kul! =)

 9. =) Tack Peter!!

 10. Ser fram emot tisdag! 🙂
  Hurra för att det äntligen dyker upp en tidning utan sekelskiftesvillor med vitlaserade väggar och marint inredningstema!

 11. den ska jag tipsa bibblan om!
  grattis till medverkan 🙂
  kram från dalsland//

 12. Håller med till 100%, för att inte tala om alla slott och herrgårdar…

 13. Kram tillbaks Jeanette!

 14. Benny says:

  Häftigt! Kul att dom startat en sån tidning, likaså kul med med att ni alla kom med, det kommer garanterat att generera fler läsare och ett större intresse för allas våra favoritämnen! Grattis!

Leave a Reply

preload preload preload